Targetes d’alimentació

Col·laborem amb la Creu Roja en el projecte d’accés a l’alimentació fresca i variada per a famílies amb infants i en situació de vulnerabilitat, dignificant i normalitzant el dret de rebre una ajuda alimentària. La principal eina d’aquest projecte és la targeta de prepagament per a la compra d’alimentació a establiments de proximitat. La implementació del projecte conviu amb el model actual de distribució d’aliments en espècie. La targeta permetrà l’adquisició de productes d’acord amb la seva situació, atenent les seves necessitats alimentàries per raons de salut, culturals o religioses.

Impacte:
13 famílies sense passar gana

ODS2 – Fam Zero

Posar fi a la fam, aconseguir la seguretat alimentària i la millora de la nutrició, i promoure l’agricultura sostenible.

La fam i la malnutrició fan que les persones siguin més propenses a patir malalties i es trobin en una situació de més vulnerabilitat. Tot i que s’estan fent progressos, hi ha gairebé 800 milions de persones que pateixen fam a tot el món, la gran majoria en els països en desenvolupament. El sector alimentari i el sector agrícola ofereixen solucions claus per posar-hi fi. L’agricultura, la silvicultura i l’aqüicultura poden subministrar menjar nutritiu a tot el planeta, així com generar ingressos decents, donar suport al desenvolupament rural i protegir el medi ambient. A això s’afegeix el canvi climàtic, que està posant més pressió sobre els recursos dels què depenem i augmenta els riscos associats als desastres naturals com ara les sequeres i les inundacions.

Anar a la web de la Creu Roja