Sobre Nosaltres

Descobreix Reciclatges i Subproductes MC

L’empresa

Reciclatges i Subproductes MC som una empresa familiar on vetllem pel medi ambient, ajudant als nostres clients a fer una correcta gestió dels seus residus. Oferim un servei complet i eficient en la gestió i transport del tractament de subproductes, residus industrials i residus de la construcció.

La millor solució

Recollim tot tipus de residus generats per empreses i ens encarreguem de manera integral de tot el procés. Oferim la millor solució logística pensant en la major eficiència a nivell econòmic, de gestió i d’impacte ambiental. Tot facilitant els equips i els elements d’emmagatzematge per a la correcta separació en origen de cada tipología de material.

Tenim un equip tècnic especialitzat i compromès amb una correcte i responsable gestió dels residus de cada un dels nostres clients. Estudiem cada cas amb professionalitat tractant d’aportar una solució eficient i integral, analitzant els diferents processos de generació dels residus i proposant models de gestió que prioritzen la minimització, reutilització i valorització en contraposició a tractaments o deposicions finals. Sempre busquem la solució més eficaç i econòmica pels nostres clients, generant la màxima confiança i tranquil·litat.

Nom de la Persona

Càrrec dins l’empresa

Nom de la Persona

Càrrec dins l’empresa

Nom de la Persona

Càrrec dins l’empresa

Nom de la Persona

Càrrec dins l’empresa

Vols saber més de nosaltres?

De la mateixa manera que tenim relacions sòlides i de confiança amb els nostres clients, col·laborem en establir relacions i accions genuïnes amb organitzacions benèfiques i sense ànim lucre.

La nostra visió és:
     - Ajudar als clients
     - Vetllar pel planeta
     - Contribuir a la societat

Estem orgullosos de col·laborar amb organitzacions i persones que comparteixen la nostra manera de fer. Volem ser part del canvi positiu en el món.

Com revaloritzem el teu residu?
Coneix la nostra labor