Beques menjador

Col·laborem amb la Creu Roja en el pagament de beques menjador a infants que per diferents motius no accedeixen a una beca menjador de l’administració pública posant en perill la igualtat d’oportunitats en l’accés a l’educació i l’assoliment de l’èxit educatiu. En aquest sentit, el projecte vol facilitar l’accés universal al servei de menjador apostant per l’equitat i la igualtat d’oportunitats, a l’hora que també pot ser una mesura decidida per alleugerir de manera significativa l’actual necessitat social d’assegurar un àpat diari de qualitat nutricional i una inversió en salut de gran calat. El projecte consisteix en el pagament de beques de menjador escolar valorats en 100€.

Impacte:
Infants amb accés a menjador

ODS2 – Fam Zero

Posar fi a la fam, aconseguir la seguretat alimentària i la millora de la nutrició, i promoure l’agricultura sostenible.

La fam i la malnutrició fan que les persones siguin més propenses a patir malalties i es trobin en una situació de més vulnerabilitat. Tot i que s’estan fent progressos, hi ha gairebé 800 milions de persones que pateixen fam a tot el món, la gran majoria en els països en desenvolupament. El sector alimentari i el sector agrícola ofereixen solucions claus per posar-hi fi. L’agricultura, la silvicultura i l’aqüicultura poden subministrar menjar nutritiu a tot el planeta, així com generar ingressos decents, donar suport al desenvolupament rural i protegir el medi ambient. A això s’afegeix el canvi climàtic, que està posant més pressió sobre els recursos dels què depenem i augmenta els riscos associats als desastres naturals com ara les sequeres i les inundacions.

Anar a la web de la Creu Roja