Recuperem el valor del residu

Gestió de residus i sostenibilitat, treballem pel futur

La gestió de residus, la economia circular i la sostenibilitat són punts clau per transformar un futur més pròsper i resilient pensant en el nostre planeta.

Des de Reciclatges i Subproductes MC dia a dia treballem per a minimitzar l’impacte ambiental de la següent manera:

Recuperant el valor del teu residu

Com empresa de gestió de residus i subproductes en encarreguem de recol·lectar, tractar i processar els residus de diferents indústries amb l’objectiu de minimitzar el seu impacte ambiental i promoure l’economia circular. Així que els nostres serveis van associats a la gestió sostenible dels recursos i la protecció del medi ambient.

Serveis més demandats pels nostres clients son:

Gestió de Subproductes Gestió de Materials Valoritzables Gestió de Subproductes Gestió de Materials Valoritzables

Vetllant pel nostre planeta

El nostre propòsit en cada un dels serveis és minimitzar l’impacte ambiental. Ajudem als nostres clients sent una part activa amb la visió de Triple R. Treballem de forma efectiva per poder complir les premisses de Reduir, Reutilitzar i Reciclar. Tres grans reptes que tant ens preocupen els que treballem en el sector dels residus així com els nostres clients.

Fem una gestió òptima i sostenible dels residus, de manera que contribuïm a la cerca d’un sistema més sostenible i on l’ús dels recursos sigui més eficient i responsable, protegint la biodiversitat i millorant la qualitat de vida de les generacions presents i futures.

Junts caminem cap a un futur millor, ens acompanyes?

Coneix què fem