Sobre Nosaltres

Descobreix Reciclatges i Subproductes MC

L’empresa

Reciclatges i Subproductes MC som una empresa familiar on vetllem pel medi ambient, ajudant als nostres clients a fer una correcta gestió dels seus residus. Oferim un servei complet i eficient en la gestió i transport del tractament de subproductes, residus industrials i residus de la construcció.

La millor solució

Recollim tot tipus de residus generats per empreses i ens encarreguem de manera integral de tot el procés. Oferim la millor solució logística pensant en la major eficiència a nivell econòmic, de gestió i d’impacte ambiental. Tot facilitant els equips i els elements d’emmagatzematge per a la correcta separació en origen de cada tipología de material.

Tenim un equip tècnic especialitzat i compromès amb una correcte i responsable gestió dels residus de cada un dels nostres clients. Estudiem cada cas amb professionalitat tractant d’aportar una solució eficient i integral, analitzant els diferents processos de generació dels residus i proposant models de gestió que prioritzen la minimització, reutilització i valorització en contraposició a tractaments o deposicions finals. Sempre busquem la solució més eficaç i econòmica pels nostres clients, generant la màxima confiança i tranquil·litat.

Josep Martin Ferrera | Reciclatges i Subproductes MC

Josep Martin Ferrera

CEO

Leonor Cerrillo Mendoza | Reciclatges i Subproductes MC

Leonor Cerrillo Mendoza

Responsable àrea de Comptabilitat

Josep Martin Cerrillo | Reciclatges i Subproductes MC

Josep Martin Cerrillo

Responsable àrees Logística i Comercial

Joan Martin Cerrillo | Reciclatges i Subproductes MC

Joan Martin Cerrillo

Responsable àrea Administrativa

Vols saber més de nosaltres?

De la mateixa manera que tenim relacions sòlides i de confiança amb els nostres clients, col·laborem en establir relacions i accions genuïnes amb organitzacions benèfiques i sense ànim lucre.

La nostra visió és:
     - Ajudar als clients
     - Vetllar pel planeta
     - Contribuir a la societat

Estem orgullosos de col·laborar amb organitzacions i persones que comparteixen la nostra manera de fer. Volem ser part del canvi positiu en el món.

Com revaloritzem el teu residu?
Coneix la nostra labor