Avís legal i polítiques

Temes legals

Avís legal
Política de privadesa
Política de cookies

Avís legal

1. CONDICIONS D’ÚS
 
En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, Subproductes MC, S.L. us informa que és titular del lloc web www.reciclatgesmc.com. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada llei, RECICLATGES MC notifica les dades següents: el titular de RECICLATGES MC i d’aquesta pàgina web és Subproductes MC, S.L., amb NIF B-66365594, amb dominici a c/ Canigó 5, 2-7. 08150 Parets del Vallès, Barcelona. L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: info@reciclatgesmc.com.
 
2. USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS
 
La navegació, accés i ús dels llocs web de RECICLATGES MC atorguen la condició d’usuari, per la qual s’accepten, a l’hora de navegar per la pàgina de RECICLATGES MC, totes les condicions d’ús que s’estableixen aquí, sense perjudici de l’aplicació de la normativa corresponent de compliment legal obligat, segons el cas.
 
La pàgina web de RECICLATGES MC proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:
 
—La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari als formularis emesos per RECICLATGES MC per accedir a determinats continguts o serveis oferts per la web.
—L’ús de la informació, serveis i dades oferts per RECICLATGES MC contra les disposicions d’aquestes condicions, la llei, la moral, els bons costums i l’ordre públic o que, en qualsevol altre cas, puguin implicar lesió dels drets de tercers o del funcionament dels llocs web.
 
Amb aquesta finalitat, l’usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol dels continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest text, lesius dels drets i interessos de tercers, o que, sigui com sigui, puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la utilització normal dels continguts, els altres usuaris o qualsevol usuari d’internet (maquinari i programari).
 
Els usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota naturalesa que l’empresa propietària de la web pugui rebre, directament o indirectament, a conseqüència de l’incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de l’ús de la web i d’aquesta política de privadesa.
 
En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l’usuari es compromet a no transmetre, difondre ni posar a disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i/o imatge ni fotografies de la web. 
 
3. POLÍTICA D’ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT
 
RECICLATGES MC no es fa responsable del contingut de les pàgines web a les quals pugui accedir l’usuari a través dels enllaços establerts en els seus llocs web i declara que en cap cas no examinarà ni exercitarà cap control sobre el contingut de cap més pàgina de la xarxa.
 
Així mateix, tampoc no garanteix la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seva propietat a les qual es pugui accedir mitjançant els enllaços.
 
RECICLATGES MC declara que ha adoptat totes les mesures necessàries per a evitar qualsevol dany que pugui derivar-se de la navegació per les seves pàgines web. En conseqüència, RECICLATGES MC no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que pugui sofrir l’usuari a causa de la navegació per internet.
 
RECICLATGES MC no es responsabilitza dels danys o perjudicis de qualsevol mena rebuts per l’usuari a causa d’errors o desconnexions a les xarxes de telecomunicacions que produeixin la suspensió, la cancel·lació o la interrupció del servei de la web durant la prestació d’aquest servei o amb caràcter previ.
 
L’accés a la web www.reciclatgesmc.com no implica l’obligació de l’empresa de controlar l’absència de virus o qualsevol altre element informàtic danyós. Correspon a l’usuari, en tot cas, de disposar d’eines adequades per a detectar i desinfectar programes informàtics nocius.
 
RECICLATGES MC no es responsabilitza dels danys produïts en els equips informàtics, documents i/o fitxers dels usuaris o de tercers durant la prestació del servei al portal. 
 
4. PUBLICITAT
 
La web www.reciclatgesmc.com podrà allotjar continguts publicitaris o patrocinats. Els anunciants o patrocinadors són els únics responsables d’assegurar que el material tramès per ser inclòs a la web compleix les lleis que en cada cas siguin aplicables.
 
RECICLATGES MC no serà responsable de cap error, inexactitud ni irregularitat que pugui haver-hi en els continguts publicitaris o dels patrocinadors. 
 
5. MODIFICACIONS
 
RECICLATGES MC es reserva el dret de fer les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, als seus llocs web, tant pel que fa als continguts com a les condicions d’ús o a les condicions generals de contractació. Aquestes modificacions podran fer-se mitjançant els seus llocs web, de qualsevol forma admissible en dret i seran de compliment obligat durant el temps que romanguin publicades a la web i fins que no siguin modificades.
 
6. RESERVA DE ‘GALETES’
 
Consulteu la nostra Política de ‘galetes’ (‘cookies’) aquí.
 
7. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS
 
Consulteu la nostra Política de privadesa aquí.
 
8. PROPIETAT INTEL·LECTUAL
 
Els drets de propietat intel·lectual i industrial derivats de tots els texts, imatges i també dels mitjans i formes de presentació i muntatge de les seves pàgines pertanyen, per si mateixos o com a cessionari, a RECICLATGES MC seran, per tant, obres protegides amb propietat intel·lectual per l’ordenament jurídic espanyol i hom els podrà aplicar tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.
 
Tots els drets reservats. En compliment de la Llei de la Propietat Intel·lectual es prohibeix expressament la reproducció, distribució, comunicació pública i utilització de la totalitat o de part dels continguts de les seves pàgines web sense el consentiment explícit de RECICLATGES MC.
 
 Així mateix, RECICLATGES MC es reserva la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes de resultes de la utilització indeguda de les seves pàgines web i continguts o per l’incompliment d’aquestes condicions.
 
9. POLÍTICA DE CESSIÓ DE RESPONSABILITAT LEGAL
 
RECICLATGES MC assumeix tota la responsabilitat de mantenir la seva pàgina web https://reciclatgesmc.com sota els criteris de legalitat que apliquin eximint el dissenyador web PROWEB de tota responsabilitat per la seva creació a data de 4 d’octubre de 2023.
 
10. ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ
 
La relació entre l’usuari i RECICLATGES MC es regirà per la normativa espanyola vigent. Per a decidir sobre qualsevol controvèrsia que pugui sorgir entre l’usuari i RECICLATGES MC seran competents els jutjats o tribunals de la localitat de Granollers.
 
 

Política de privadesa

 
El responsable d’aquesta web considera com un objectiu bàsic garantir la privadesa i la confidencialitat de les dades de caràcter personal dels seus usuaris i de tots els qui es relacionen amb aquesta web i, per aquest motiu, manifesta el màxim compromís de compliment de l’actual Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) i el Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de persones físiques pel que fa a la protecció i lliure circulació de dades personals (RGPD). Per tant, en la clàusula present es facilita la informació sobre l’ús que farà la societat de les vostres dades personals.
 
Responsable del tractament
RECICLATGES MC és el responsable del tractament de les dades de caràcter personal que es tractin per mitjà d’aquesta pàgina web i els seus subdominis, en els formularis situats en aquests (el ‘lloc web’). Podeu consultar la informació relativa a RECICLATGES MC visitant l’avís legal aquí.
 
Descripció dels tractaments
A continuació us informem dels tractaments fets per RECICLATGES MC en relació amb les dades que l’usuari faciliti en algun dels formularis del lloc web.
 
Per a cadascun especifiquem: la finalitat i la base jurídica del tractament, el termini durant el qual conservarem les vostres dades i, si escau, la possible comunicació de dades a tercers.
 
 
A. Usuaris subscrits a RECICLATGES MC o que n’han omplert formulari:
Tractament de les dades amb la finalitat de gestionar la subscripció i oferir els serveis sol·licitats.
 
També podrem tractar les vostres dades per a atendre qualsevol qüestió, dubte, queixa o reclamació que ens pugueu adreçar.
 
Base legal:
Gestió de la relació contractual.
 
Termini de conservació:
Mentre es mantingui la relació contractual i, en qualsevol cas, en compliment de terminis legals de prescripció aplicables.
 
Destinataris:
No se cediran les vostres dades personals a cap tercer, llevat de les assenyalades en l’últim paràgraf d’aquest apartat i a prestadors de serveis de les comunicacions, per possibilitar la prestació del servei.
 
B. Enviament de butlletins d’informació (si s’escau)
Tractament de dades per a enviar-vos els butlletins d’informació de RECICLATGES MC.
 
Base legal:
Consentiment: tot marcant la casella que hi ha en el formulari corresponent.
 
Termini de conservació:
Fins que no revoqueu el consentiment.
 
Destinataris:
No se cediran les vostres dades personals a cap tercer, llevat de les assenyalades en l’últim paràgraf d’aquest apartat i a prestadors de serveis de les comunicacions, per possibilitar la prestació del servei.
 
C. Consultes i reclamacions d’usuaris no registrats:
Tractament de dades amb la finalitat d’atendre la sol·licitud i seguiment de qualsevol qüestió, dubte, queixa o reclamació que ens pugui presentar qualsevol usuari.
 
Base legal:
Consentiment: tot marcant la casella que hi ha en el formulari de contacte.
 
Termini de conservació:
Fins a la resolució completa de la qüestió, dubte, queixa o reclamació. 
 
Destinataris:
No se cediran les vostres dades personals a cap tercer, llevat de les assenyalades en l’últim paràgraf d’aquest apartat i a prestadors de serveis de les comunicacions, per possibilitar la prestació del servei.
 
D. Tramesa de comunicacions comercials de RECICLATGES MC (si s’escau)
Amb els objectius següents (segons el cas):
 
Rebre informació sobre els serveis, inclosos publicitaris, que ofereix RECICLATGES MC.
Participar en concursos i promocions.
Base legal:
Consentiment: tot marcant la casella que figura en el formulari corresponent.
 
Termini de conservació:
Fins que no revoqueu el consentiment.
 
Destinataris:
No se cediran les vostres dades personals a cap tercer, llevat de les assenyalades en l’últim paràgraf d’aquest apartat i a prestadors de serveis de les comunicacions, per possibilitar la prestació del servei.
 
Us informem, així mateix, que aquest lloc web utilitza ‘galetes’ pròpies i de tercers que poden obtenir dades no identificatives, com ara la vostra adreça IP o informació de les pàgines visitades dins aquest lloc web. Podeu obtenir més informació sobre les galetes, els tipus i les indicacions per a desactivar-les o eliminar-les visitant la nostra ‘Política de galetes’.
 
No es preveuen transferències internacionals. Si escau, tan sols se’n podran fer de les vostres dades personals a prestadors de serveis de la societat. Aquests prestadors poden ser situats en estats fora de l’Espai Econòmic Europeu. Quan no s’hagi declarat que compten amb un nivell de protecció equivalent a l’europeu, la societat adoptarà les corresponents clàusules contractuals tipus o exigirà l’adhesió al Privacy Shield.
 
L’usuari garanteix que les dades aportades són veritables, exactes, completes i actualitzades i és responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués esdevenir-se a conseqüència de l’incompliment de tal obligació.
 
Els espais remarcats amb asterisc en cadascun dels formularis són obligatoris, de manera que la negativa a subministrar-los implicarà la impossibilitat de dur a terme la prestació dels serveis contractats.
 
Us informem que no cedim les vostres dades personals a tercers tret de quan hi hagi una obligació legal (hisenda pública, jutjats i tribunals, forces i cossos de seguretat…) o bé ho indiquem expressament en la descripció inclosa en aquest apartat. D’una altra banda, podran tenir accés a les vostres dades personals els encarregats del tractament de RECICLATGES MC, és a dir, els prestadors de serveis que hi hagin d’accedir per al desenvolupament de les seves funcions.
 
Drets que podeu exercir en relació amb les vostres dades personals
En qualsevol moment, i de manera gratuïta, podeu exercir els drets següents:
 
Accedir a les vostres dades personals.
Rectificar les dades inexactes o incompletes.
Sol·licitar la supressió de les vostres dades quan, entre més motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides.
Obtenir de RECICLATGES MC la limitació del tractament de les dades quan es compleixi alguna de les condicions previstes en la normativa de protecció de dades.
En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular al tractament de les seves dades, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. RECICLATGES MC deixarà de tractar les dades, llevat de motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
Sol·licitar la portabilitat de les vostres dades.
Revocar els consentiments.
Reclamar davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades quan considereu que RECICLATGES MC ha vulnerat els drets que us són reconeguts per la normativa aplicable en protecció de dades.
Podreu exercir aquests drets mitjançant un escrit a l’adreça següent: c/ Canigó 5, 2-7. 08150 Parets del Vallès; província: Barcelona. O bé a la següent adreça de correu electrònic: info@reciclatgesmc.com, informant-nos del dret que desitgeu exercir i incloent-hi les vostres dades identificatives.
 
Mesures de seguretat
 RECICLATGES MC ha aplicat i manté els nivells de seguretat exigits pel RGPD per a protegir les dades de caràcter personal dels usuaris enfront de pèrdues fortuïtes i d’accessos, tractaments o revelacions no autoritzats, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscs a què són exposades. No obstant això, la transmissió d’informació per mitjà d’internet no és totalment segura; per això, i malgrat que RECICLATGES MC fa el màxim esforç per a protegir les dades dels usuaris, no pot garantir-ne la seguretat durant el trànsit fins al lloc web. Per tant, tota la informació que faciliteu s’enviarà a compte i risc vostre. Una vegada rebudes les vostres dades, RECICLATGES MC utilitzarà procediments i funcions de seguretat rigorosos per impedir-hi qualsevol accés no autoritzat. 
 
Actualització d’aquesta política de privadesa
RECICLATGES MC es reserva el dret de modificar de manera unilateral aquesta política de privadesa, a conseqüència, entre més circumstàncies, de: (1) canvis en el lloc web; (2) modificacions en els tractaments o finalitats de dades personals; (3) modificacions o novetats legislatives; i (4) l’establiment de nous criteris per part de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o qualsevol altra autoritat sobre la matèria.
 
Per això, RECICLATGES MC recomana a l’usuari que llegeixi detingudament la política de privadesa vigent en el moment en què accedeixi al lloc web i, en tot cas, abans de registrar-se, subscriure’s o comprar cap producte per mitjà d’aquest lloc web.
 
Última actualització: juny del 2022

Política de cookies

Què són les ‘galetes’ (‘cookies’)?
 
Les ‘galetes’ són arxius que es poden descarregar en el vostre equip mitjançant les pàgines web. Són eines que tenen un paper essencial per a la prestació de nombrosos serveis de la societat de la informació. Permeten a una pàgina web, per exemple, d’emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació obtinguda, es poden utilitzar per reconèixer l’usuari i millorar el servei ofert.
 
Tipus de galetes
 
Hi ha diversos tipus de galetes segons el termini que romanen activades:
 
Galetes de sessió: són galetes temporals que romanen a l’arxiu de galetes del vostre navegador fins que no abandoneu la pàgina web, per la qual cosa no resten registrades en el disc dur. La informació obtinguda per mitjà d’aquestes galetes serveix per a analitzar pautes de tràfic al lloc web.
Galetes permanents o persistents: són emmagatzemades al disc dur i la nostra web les llegeix cada vegada que hi feu una visita.
Es poden classificar també segons l’entitat que gestioni el domini des d’on s’envien i hi tracti les dades que se n’obtinguin. D’acord amb aquest criteri, se’n poden distingir dos tipus:
 
Galetes pròpies: les que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini gestionat per l’editor i des del qual es presta el servei sol·licitat per l’usuari.
Galetes de tercers: les que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per l’editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes per mitjà de les galetes.
També poden classificar-se segons la finalitat.
 
A continuació relacionem les principals galetes utilitzades per RECICLATGES MC a la web (si s’escau):
 
Galetes de registre: per a identificar l’usuari que ha iniciat sessió.
Galetes de publicitat: per a oferir continguts publicitaris relacionats amb els interessos de l’usuari, bé directament, bé per mitjà de tercers anomenats ‘Adservers’.
Galetes analítiques: per a obtenir informació relacionada amb el mesurament de l’audiència.
Galetes sobre geolocalització: per a recaptar informació sobre la localització geogràfica de l’usuari.
Seguint la política de protecció de dades de l’empresa, RECICLATGES MC informa que les galetes s’associen a l’usuari anònim i al seu ordinador i no proporcionen per si mateixes ni el nom ni els cognoms de l’usuari.
 
Desactivació i eliminació de galetes
 
L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador de manera que sigui informat de la recepció de galetes, amb la possibilitat d’impedir que s’instal·lin al seu disc dur.
 
Segons el navegador que utilitzi, l’usuari pot deshabilitar l’ús de les galetes a:
 
—Chrome: Configuració > Configuració avançada > Privadesa i seguretat > Configuració del contingut.
 
—Firefox: Opcions > Privadesa i seguretat.
 
—Edge: Configuració > Configuració avançada > Privadesa i serveis.
 
—Safari: Preferències > Privadesa.
 
No obstant això, per a accedir al lloc web de RECICLATGES MC no és preceptiva la instal·lació de galetes.
 
L’usuari es compromet a abstenir-se de reproduir, copiar, distribuir i posar a disposició els continguts de la web o, de qualsevol altra manera, comunicar-los públicament, transformar-los o modificar-los, llevat que tingui l’autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.
 
Pot consultar les galetes utilitzades a www.reciclatgesmc.com seleccionant ‘configurar’ a l’avís emergent sobre la política de ‘galetes’.