Primeres necessitats

Ens enorgulleix aquesta col·laboració de filantropia local, on estem compromesos a fer costat als qui més ho necessiten en la nostra comunitat. La Parròquia de Santa Maria de Jaire, té un punt especial, treballa incansablement per a brindar ajuda a persones desfavorides, i estem emocionats de ser part del seu valuós treball. Tenen diferents línies d’actuació i alberguen activitats dins de les seves instal·lacions per a grups de suport. Una de les línies que ens va causar especial atenció és el Banc de productes d’higiene personal i de la llar, articles de primera necessitat per a persones vulnerables.

En aquesta iniciativa es treballa el ODS 1, el fi de la pobresa. On un dels desafiaments es assegurar a que totes les persones, espacialment les més vulnerables, tinguin fàcil un dels bàsics pel benestar per a les persones com és la higiene, tant de la llar com les persones. Des de la parroquia de Sta. Maria del Jaire· recolecten diferents productes i els fan a arribar periòdicament a les famílies amb més necessitats.

Impacte:
Accés a productes de primeres necessitats

ODS1 – Fi de la Pobresa

Erradicar la pobresa en totes les seves formes i a tot arreu.

Una de cada cinc persones de les regions en desenvolupament encara viu amb menys d’1 € al dia. Cal ser conscient que la pobresa no és únicament la manca d’ingressos, sinó que va més enllà d’aquest fet; entre les seves diferents maneres, s’inclouen la fam i la malnutrició, l’accés limitat a l’educació i a altres serveis bàsics, la discriminació i l’exclusió social. Com a éssers humans, el nostre benestar està vinculat al de les demés persones. L’augment de la desigualtat és perjudicial per al creixement econòmic i soscava la cohesió social, el que incrementa les tensions polítiques i socials i, en alguns casos, impulsa la inestabilitat i els conflictes.

Anar a la web de la Parròquia